ANKARA / ÇANKAYA - Ayten Tekışık Ortaokulu

Kas

Bonus Hoca (Süleyman BELEDİOĞLU) ile tüm öğrenci ve velilerimiz için yol gösterici olacak bir seminer gerçekleştirdik.

Seminerde verimli ders çalışma yöntemleri, LGS başarısı için yapabileceklerimiz ve derslere ve sınavlara motivasyon konuları konuşuldu.

Bonus Hocamız seminer boyunca öğrencilerimizden gelen soruları aldı ve cevapladı.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için oldukça faydalı olan seminer için kıymetli Bonus Hocamıza (Süleyman BELEDİOĞLU), iletişim uzmanı ve televizyon programcısı İsmail YOLCU'ya, ayrıca bize salonunu tahsis eden Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'na çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Eğitimci ve yazar sayın Süleyman BELEDİOĞLU (Bonus Hoca) ile öğrenci ve velilerimize yönelik verimli ders çalışma yöntemleri konulu bir seminer düzenlenecektir.

Seminerde verimli ders çalışma yöntemleri, LGS'yi kim kazanır?, aileler ve öğrenciler LGS başarısı için ne yapmalı? konuları üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Seminere bütün sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz katılabilir. İlginize şimdiden teşekkürler.

Seminer 25.10.2021 Pazartesi günü saat 13:00'da Balgat Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Büyük salonda yapılacaktır.

Ekm

Okulumuzda 14/10/2021 Perşembe günü olası bir doğal afet karşısında gerekli ve yeterli tutum geliştirilmesi için bir tatbikat yapıldı.

Tatbikatta siren sesi ile birlikte öğrencilerimiz öğretmenlerimizin koordinesinde okul binasını olabilecek en kısa sürede tahliye edebilmeyi başarmış ve herhangi bir izdihama da yol açmamışlardır.

Umuyoruz ki böyle felaketler yaşamayız. Ancak her an da bu durumlar karşısında nasıl davranmamız gerektiğini bilmemiz gerekir.

Herkese teşekkür ediyoruz.