T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Ayten Tekışık Ortaokulu

Etiket Sonuçları: PROJE

Nis

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. Çeşitli alanlarda yaratıcı fikirleriyle projelere hayat veren öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Bu çalışmalar ileride yapacakları daha büyük projelerin öncüleri olmasını umut ediyoruz.

Bilim Fuarımızın açılışını bizzat yaparak bizleri onurlandıran Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan IŞIK ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube  müdürleri Muzaffer GÜL, Ahmet BAYIR ve Burhan AYCAN'a teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı boyunca öğrencilerimiz atasözleri ve deyimlerle ilgili çalışmalar yaptılar. Okulumuzda 5-D ve 6-E sınıfı öğrencileri bir panoyu bunun için düzenlerken sınıflarda da sessiz sinema oyunu yöntemiyle atasözlerini ve deyimleri arkadaşlarına anlattılar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

15 Aralık Cuma günü İstiklal Marşı töreninden önce öğrencilerimizin hazırladığı "Yunus Emre Programı" sunuldu. Programda öğrencilerimiz Yunus Emre'nin hayatını, eserlerini, sözlerini, şiirlerini anlattılar. Emeği geçen öğrencielrimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte bir okul panosu hazırladık. Panomuzda maniler, şiirler, Yunus'un dilinden şiirler ve Yunus Emre'nin dilimize kattığı sözcüklerden örnekler yer almaktadır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ellerine sağlık diyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Haz

e-twining draMath projesi kapsamında her proje ortağı okul bir dehanın hayatını araştırarak canlandırmalar yaptılar.

Haz

Dramath projesi uzman konuğumuz Nurten Akkuş öğrencilerimize ilham veren değerli bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Haz

Dramath projesi ekibi üyesi öğrencilerimiz öğretmenleri Şule Çelik ile birlikte 9 Mayıs etwining günü kutlama etkinlikleri yaptılar.

Haz

Dramath proje ekibinin konuğu Matematiğe farklı bir bakış açısı katan , Matematiğin eğlenceli ve büyüleyici yüzünü tanıtan Eser Dilsöz idi. Toplantıda öğrencilerimiz çok eğlendiler ve Matematiğin sihiri ile tanıştılar.

Haz

Dramth proje ekibi etwining günü etkinlikleri kapsamında Yanlış Anlama proje ekibi ile birlikte Samsun İl Koordinatörü Zeynep Çayırlı'yı konuk ettiler. Etwining nedir ? konulu toplantıda çok güzel bilgi paylaşımları gerçekleşti.

Haz

Dramath etwining ekibi olarak tüm öğrenciler nadırdıkları senaryoda geçen bilgilerle bir Korku Odası Oyunu tasarladılar. Oyunu tasarlarken genailly web 2 aracını kullandılar. Oyunu oynamak için linke tıklayınız. Kaçış odasından çıkabilmeniz için size kolaylıklar dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz ve öğretmenleri Şule Çelik ini yapmakta oldukları dramath projesinin ilk canlandırma çalışmasında finale geldiler. Çalışmada proje üyesi her ekip öncelikle bir senaryo oluşturdu. Oluşturulan senaryolar bir birine bağlantılı olarak  canva ile birleştirildi. Senaryo canlandırmaları İngilizce ve Türkçe olarak canlandırıldı. Bir kod bulma macerası şeklinde hazırlanan çalışmanın son halini izlemek için lütfen linke giriş yapınız.

Haz

Öğrencilerimiz drama ile Matematik anlatmak için ön çalışmalarını yaptılar. Tüm proje üyelerinin kendi bölümüne ait senaryo kısmını öğrencilerimiz yazdılar. Canlandırmalar için Anadolu Medeniyetler Müzesine ve Rahmi Koç Müzesine geziler düzenlediler

Haz

İlk öğrenci webinarını tüm proje üyesi öğrencilerin katılımıyla 2 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Haz

Dramath projesinde görev alan öğretmenler düzenli aralıklarla öğretmen webinarları düzenleyerek proje çalışmaları hakkında planlamalar yaparak fikir alışverişinde bulundular.

Haz

2022- 2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin gerçekleştirecekleri Dramath etwining  projesi için  öğrencilerimiz readyplayer web 2 aracı ile kendi avatarlarını tasarladılar. Her  öğrenci proje sayfasında kendini tanıttı.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Şule Çelik' in öğrencileri ile yaptığı etwinning projesi 'draMath' kapsamında, ülkemizi aldığı şampiyonluk dereceleri ile gururlandıran Milli Güreşçimiz Yasemin Adar'ı konuk olarak ağırlayacaktır. Yayınımıza sizleri de bekleriz.

May

 Math Of  Life etwining projesi sosyal medya hesabımız ve proje bloğumuz. Bizi takip edin.

May

Math Of Life Projesi kapsamında öğrencilerimiz matematiğin farklı meslek alanlarındaki ilişkisini araştırdılar. Tüm proje ortağı olan öğrenciler edindikleri bilgiler bookcreator  Web 2 aracı ile bir e-book haline getirdiler 

May

Math Of Life projesi kapsamında proje öğrencileri etwining günün kutladılar. eTwining günü için tüm proje ortakları işbirliği ile etwinnig günü hakkında düşünce ve duygularını birleştirerek bir etwining günü panosu oluşturdular.

May

Math Of life Projesinde görev alan öğrencilerimiz proje ortağı arkadaşları ile 12.04.2023 tarihinde yapılan online toplantı ile tanıştılar.

May

Math Of Life projesi kapsamın da öğrencilerimiz pi gününü kutladılar.

May

7 Nisan 2023 tarihinde Nisan ayı öğretmen webinarımızı gerçekleştirdik. Toplantıda Nisan ayında yapılacak çalışmalar ve proje ilerleyişi ile ilgili görüşmeler yapıldı.

Mayıs ayı öğretmen webinarımızı 17 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdik. Toplantıda proje etkinlikleri incelendi. Mayıs ayı görev dağılımı ve yapılacak etkinlikler belirlendi.

May

Math of life projesi kapsamında öğrencilerimiz Matematik dersinde öğrendikleri bilgilerin spor alanlarındaki ilişkilerini araştırdılar .  Edindikleri bilgileri tony tool web 2 aracı ile karikatür olarak anlattılar. Tüm proje ortağı öğrencilerin yaptıkları çalışmalarla bir çizgi roman elde ettiler . Proje çizgi romanına ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

May

Knowledge Projemizde yaptığımız çalışmaları anlatan bir broşür hazırladık.

May

BİZİ TAKİP EDİN ==>  Öğrenilerimizin gerçekleştirmekte oldukları Knowledge ( Bilgi Korur ) Projesi  kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı takip  etmek için linklere giriş yapınız.

May

Knowledge projesi ekibi olarak bir ekip fotoğrafı oluşturduk . Pixton web 2 araçı ile öğrencilerimiz ve öğretmenimiz kendi avatarlarıyla pozlarını oluşturarak ekip fotoğrafında yerlerini aldılar.

May

Knowledge Projesi ekibi olarak Book creator web 2 aracı ile bir e- sözlük hazırladık. Hazırladığımız sözlüğü incelemek için lütfen linke bağlanınız.

==> TIKLAYINIZ

Ya da barkodu okutabilirsiniz.

May

Knowledge Protects kapsamında öğrenci grupları halinde bir çok dilli poster çalışması gerçekleştirdik. Çalışmada her grup kendi dilinde karma olarak Siber Zorbalık ile ilgili yazdıkları sloganlardan oluşan  posterler hazırladılar.

May

26.0402023 tarihinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerinin yürüttükleri Knowledge Projesinde ilk uzman toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya öğrenciler , veliler, öğretmenler katıldılar. Toplantı sürecinde uzman Davit Tchangturia tarafından özellikle Siber Zorbalık konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin soruları cevaplandırldı. Toplantı sonunda yapılan quzizz ile öğrenciler eğlenceli vakit geçirirken öğrendiklerini değerlendirme imkanı buldular.

May

Knowledge projesi kapsamında çalışmalar yapan öğrencilerimiz 11 Nisan 2023 saat:20:30 da diğer ülkelerden ve Türkiyeden üye olan proje ortağı oldukları arkadaşları ile tanıştılar. Toplantı İngilizce , Türkçe ve Gürcü dillerinde gerçekleştirildi. Toplantıda öğrenciler kendilerini kısaca tanıtarak proje hakkında düşüncelerini paylaştılar.

May

Knowledge Protects etwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz edindikleri bilgiler Toony tool  web 2 aracını kullanarak karikatürlerle anlattılar.

May

Proje üyesi öğrencilerimiz Siber Zorbalık  konusunda eğitim videolarını izlediler. Edindikleri bilgileri tartışarak küçük bir canlandırma çalışması yaptılar.

May

Knowledge Protects kapsamında öğretmenimiz Şule Çelik aylık olarak düzenlenen proje toplantılarına katıldı. Toplantılarda yapılan çalışmalar değerlendirilirken, yapılacak yeni çalışmaların da planlamaları yapıldı.

May

Knowledge Protects etwining çalışmaları sürecinde proje öğrencileri zorbalık , siber zorbalık ve zorbalık karşısında neler yapmalıyız konuları hakkında BTK Online Akademi üzerinde eğitimler aldılar.

May

Öğrencilerimiz Esep platformunda ' Knowledge Protects ' eTwinning projelerinde kendilerini temsil edecek avatarlarını tasarladılar. Kendilerini ingilizce olarak tanıttılar.

May

Projemizin içeriği ve proje videomuz lütfen bizi takip ediniz.

May

Math Of Life eTwinning projesinde öğrencilerimiz kendilerini proje sayfasında tanıtan yazılar hazırladılar ve egüvenlik sebebiyle kendilerine benzettikleri avatarlar tasarladılar ve sisteme yüklediler.

May

Math Of Life eTwinning projesi ortak çalışması olarak proje kapsamında yer alan tüm üyeler farklı sanat alanları ve  matematiğin ilişkisini anlatan sunumlar, bilgiler hazırladılar. Edindikleri  bilgileri artsteps web 2 aracını kullanarak sanal bir sergi haline getirdiler. Aşağıdaki linki tıklayarak öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sanal sergiyi gezebilirsiniz.

Sergimiz için ==> TIKLAYINIZ

May

Math Of Life eTwinning projemizi en iyi şekilde ifade edebilmek için tüm proje üyesi ortakları ve üyeleri slogan ve afiş tasarımı hazırladılar okulumuz öğrencileri de birlikte çalışarak kendilerine ait bir slogan ve afiş hazırladılar. Afişlerini hazırlarken proje içeriğinden yola çıkan öğrencilerimiz canva web 2 aracı ile  çarpıcı bir afiş tasarımı hazırladılar. Tüm üyelerin hazırladıkları afişler arasından bir anket düzenlenerek projeyi temsil eden bir afiş ve slogan belirlendi. Sloganımız " Mathematics Everywhere"

 

Nis

Okulumuz  Math Of Life eTwinning projesi kapsamında, okulumuz öğrencilerinin çalışmalarının da yer aldığı tüm proje ortaklarının çalışmaları birleştirilerek oluşturulan bir pi günü  videosu hazırladılar. 

İyi seyirler dileriz.

Nis

Math of life projesinde görev alan öğrenciler proje ön anketini tamamladılar.

Nis

Math of Life projesinde bulunan öğrencilerimiz web 2 araçlarından canvayı kullanarak proje için logo tasarladılar. Hazırladıkları logolar içinden oylama yaparak okulumuzu yapılacak proje çalışmasında temsil edecek logoyu belirlediler.

Tüm proje üyeleri hazırladıkları logoları biraraya getirdiler ve bir anket düzenlendi. Anket sonucunda birinci olan logo proje logosu olarak belirlendi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri Şule Çelik ile yürüttükleri Math Of Life eTwinning Projesinin ilk öğretmen toplantısı 22.03.2023'te gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Şule Çelik'in Azerbaycan ile kuruculuğunu üstlendiği Math Of Life eTwinning Projesinde İspanya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den öğretmen ve öğrenciler Matematik dersinden edinilen bilgilerin diğer meslek yaşantılarında ve günlük hayatta nasıl kullanıldığını araştıracaklar. Edindikleri bilgilerin günlük hayatlarında ve gelecekte gerçekleştirecekleri mesleklerde nasıl gerekli olduğunu uygulamalarla deneyimleyecekler.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Knowledge Projeleri için birlikte proje afişi tasarladılar.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirdiği Knowledge eTwinning Projesi için öğrenciler logolarını web 2 araçlarından Canva ile tasarladılar. Yapılan anket  oylaması ile okulumuzu temsil edecek  logoyu belirlediler.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuz matematik öğretmenlerinden Şule ÇELİK ve bilişim teknolojileri öğretmenlerinden Hasan GÜRER'in okulumuzda öğrencilerimizle beraber yürüttükleri projeler sonlandırılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda projelerimizle e-twinning Kalite Etiketi aldık. Projelerde yer alan bütün öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

May

May

Projemiz dahilinde Ankara'daki proje ortağı okullarımızla ortak bir etkinlik düzenledik.  Diğer okullarla birlikte Ahlatlıbel Atatürk Parkı'na gittik orada bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Öncelikle öğrencilerimiz birbirleriyle tanışıp kaynaştılar. Ardından "Doğa Kaşifi" mobil uygulaması ile etrafımızdaki ağaç ve bitkilerin ne olduğunu öğrendik. Sonrasında da öğrencilerimiz proje süresince öğrendiklerini parktaki kişilere anlattı. Böylelikle bilinçlendirme çalışması yapmış oldular. Sonraki zamanda ise bütün arkadaşlarıyla beraber eğlenceli zaman geçirdiler.

May

May

May

May

Projemiz dahilinde bu hafta da proje ekibimizle beraber "Geri Dönüşüm" konulu bir dizi etkinlik gerçekleştirik. Öncelikle sınıflarımızda konu ile ilgili bilgilendirici videolar izledik ve konu hakkındaki düşüncelerimizi paylaştık. Sonrasında geri dönüştürülebilir atıklarla ilgili bir farkındalık etkinliği yaptık. Ardından da çalışmalarımızı okul panomuzda sergiledik.

May

May

Öğrencilerimiz daha önceden öğrenip çalıştığımız scratch programı ile "ağaç dikme" temalı oyunlarını kodladılar. Öğrencilerimizin çalışmalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

May

Proje ekibi olarak farklı programlama araçlarını tanımaya çalıştık. code.org, blockly.games, scratch araçlarını tanıdık ve bazı çalışmalar yaptık.

Nis

Öğrencilerimiz Voki ile kendi avatarlarını oluşturdular ve kendilerini İngilizce veya Türkçe olarak tanıttılar. BURAYA tıklayarak öğrencilerimizin çalışmalarını izleyebilirsiniz.

Nis

Okulumuz 6/ D sınıfı öğrencileri  öğretmenleri Şule ÇELİK ile Matematik dersini kendi tasarladıkları oyunlarla işliyorlar. Konuların sonunda bu oyunları oynayarak hem eğlenip hem öğreniyorlar. Ayrıca kendi oyunlarını kendileri hazırladıkları için yaratıcılıkları gelişiyor. Öğrencilerimizin oyunlarından bazı kareler.

Nis

Okulumuz Using Game in Math projesi öğrencileri, öğretmenleri Şule ÇELİK ile pi günü için akrostiş şiir hazırladılar ve hazırladıkları şiiri e-kitap formatına dönüştürdüler. Linke tıklayarak e-kitabı inceleyebilirsiniz.

Nis

Using Game in Math projesi kapsamında öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını kullanarak okulumuzun da logosu olan bir Pi puzzle hazırladılar. Sizler de linke tıklayarak puzzle' ı yapabilirsiniz.

Puzzle için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Nis

Öğrencilerimizin yaptıkları proje çalışmalarını linke tıklayarak proje bloğunu ziyaret edebilir, yapılan çalışmaları değerlendiren yorumlar yazabilirsiniz.

Nis

Öğrencilerimiz proje kapsamında bazen kendi aralarında bazen de diğer proje ortaklarımızla twinspace üzerinden buluştular. Bu platformda dönem dönem mesajlaşarak proje için yapacaklarını planladılar, yaptıkları çalışmaları değerlendirdiler. Ayrıca zoom üzerinden toplantılar yaparak tüm proje ortağı olan arkadaşları ile tanıştılar.

Nis

2. Grup öğrencilerimiz projedeki bütün çalışmalarını tamamladıktan sonra son test anketini de doldurdular. Hepsinin ellerine sağlık. Proje boyunca çok eğlendik ve öğrendik.

Nis

Okulumuz 6/D sınıfı öğrencileri eTwinning projeleri olan "Using Game in Math" kapsamında ANKARA SİNCAN MATEMATİK MÜZESİNE öğretmenleri Şule Çelik ile gezi düzenlediler.

Öğrenciler müzede matematiğin yaşayan dünyasını uygulamalarla öğrendiler. Pek çok oyunda matematik bilgilerini test ettiler.

Nis

Projemizin ortak kısmında şehrimiz için yangın alarmı kodladık. Elimizde microbit kartı olmadığı için tinkercad.com sitesinden simülasyonla gerçekleştirdiğimiz tasarım ve kodlamayı öğrencilerimiz büyük bir heyecanla gerçekleştirdi. 

Nis

Proje ekibimizle birlikte çevre sorunlarına dikkat çekmeye devam ediyoruz. 22 Mart Dünya Su Günü için proje ekibimiz okulumuzda bir pano hazırladı. Ardından sınıflarda hazırladıkları sunumu kullanarak bildiklerini arkadaşlarıyla paylaştılar. 

Nis

Projemiz dahilinde öğrencilerimizle uzaktan bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda günümüzün en önemli çevre sorunlarından olan İklim Değişikliği konusunda fikirlerimizi paylaştık.

Mrt

"DOĞ-ADA" isimli projemiz için öğrencilerimiz afiş ve logo tasarımı yaptılar. Öğrencilerimiz tasarımlarını www.canva.com internet sitesinden yaptı. Öğrencilerimizin çalışmalarının birincilerini seçebilmek için anket hazırladık. Siz de anketi doldurarak seçim yapmamızda yardımcı olabilirsiniz.

Mrt

Projemiz "DOĞ-ADA" için okulumuzda bir pano hazırladık. Panoda şimdiye kadar yapılan toplantılardan görüntüler, projemiz ile ilgili açıklayıcı bilgi, proje ekibimiz ve proje ortaklarımız hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Mrt

Okulumuzdan öğretmenimiz Şule Çelik ve öğrencileriyle ortak olarak yürüttüğü uluslararası projemizde Türkiye, Romanya, Hırvatistan ve Gürcistan'ın katılımı ile Pi sayısıyla akrostiş şiir yazarak " Dünya Pi Günümüzü" kutluyoruz. e-book haline getirdiğimiz kitabımızı BURAYA tıklayarak inceleyebilirsiniz.

#HAPPY Pİ DAY

Mrt

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri bilişim teknolojileri öğretmeni Hasan GÜRER ile yeni bir e-twinning projesine başlıyorlar. ''DOĞ-ADA'' projesi ile öğrenciler çevre problemlerini belirleyip bu problemler hakkında insanları bilgilendirmek için kodlama becerilerini kullanarak farkındalık yaratmaya çalışacaklar. Öğrencilerimiz çağımızın en önemli sorunlarından olan küresel ısınma ve iklim değişikliği gibi konularda çalışma yapacaklar. Ayrıca uluslararası bir proje olduğundan yabancı arkadaşlıklar da edinecekler.

Projemiz hakkında ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Mrt

Projemiz için öğrencilerimiz ön testlerini yaptılar. Artık proje çalışmalarımız için hazırız.

Mrt

Öğrencilerimiz "Using Game in Math" projesi için logo ve afiş tasarımı yaptılar. Yapılan çalışmalar arasında da oylama yapılarak en beğenilenler belirlendi.

Şbt

Okulumuz 6/D sınıfı öğrencileri Matematik öğretmenimiz Şule Çelik ile yeni bir e-twinning projesine başlıyorlar. ''USING GAME IN MATH'' projesi ile öğrenciler Matematik dersini oyunlarla işleyecek ve öğrenecekler. Öğrenciler matematiği aktif kullanırken eğlenecekler, matematik dersinin eğlenceli dünyasını kendileri yaratacaklar ve ayrıca başka şehirlerden ve ülkelerden yeni arkadaşlar edinecekler.

Projemizin tanıtım videosu için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz 6/D öğrencileri (1. Grup) öğretmenleri Şule Çelik ile yaptıkları e-twinning projesinde sona yaklaşıyorlar. Let' s Code projesi ile kodlamayı öğrenen öğrencilerimiz bu hafta MICROBIT PEDOMETER ile adım sayar kodlaması yaptılar.

Şbt

Let's Code projesindeki 2. grup öğrencilerimiz microbit ile adımsayar uygulaması yaptılar. Uygulamayı kodlarken öğrencilerimiz oldukça eğlendiler. Atılan her adımı sayan ve başlatıldığında adım sayısını sıfır yapan bir uygulama kodladılar.

Şbt

Let's Code adlı e-twinning projemiz için öğrencilerimizle birlikte okulumuzda bir pano hazırladık. Panoda projemizle ilgili bilgiler ve şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımız bulunmaktadır. Emeği geçen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

2. grup öğrencilerimiz e-twinning projemiz için logo ve afiş tasarımlarını tamamladılar.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Let 's Code projemiz için 1. Grup öğrencileri, öğretmenleri Şule Çelik 'in rehberliğinde web 2.0 araçlarından Canva programını öğrendiler ve projemizin logo ve afiş çalışmalarını yaptılar.

Ekm

Okulumuz e-twinning projesi 2. grup öğrencilerinin veli izin dilekçeleri tamamlandı ve hemen ardından öğrencilerimiz kodlama eğitimine yönelik tutum ölçeklerini doldurdular.

Bundan sonraki aşama projemiz için logo ve afiş tasarlamak.

Ekm

Ekm

1. grup öğrencilerimiz, matematik öğretmenimiz Şule ÇELİK rehberliğinde e-twinning kapsamında yürüttüğümüz "LET'S CODE" projemiz için kendi avatarlarını oluşturdular ve twinspace sayfalarında yayınladılar.

Eyl

Eyl

Okulumuz öğrencileri Hasan Gürer ve Şule Çelik öğretmenlerimiz rehberliğinde eTwinning projesine başlıyor.