Ara

Okulmuzda uygulanacak 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. ortak yazılılılarına ilişkin tarih ve senaryo bilgileri aşağıdaki gibidir.

Yalnız bu sınavlarda yalnızca 6. sınıfların Türkçe ve Matematik yazılılarını Milli Eğitim Bakanlığı merkezi olarak ortak yapmaktadır. Yani tüm Türkiye'de bütün okullarımızda 6. sınıfların Trükçe ve Matematik yazılıları eşzamanlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. 6. sınıflarda uygulanacak ortak yazılılara ilişikin ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

Diğer sınıf seviyelerinde ve derslerde yazılılar çizelgede belirtildiği gibi yapılacaktır. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği  09.09.2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştı. Bu yönetmeliğe Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları ilçe zümre başkanları ve Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından belirlenmiştir. Konu ve soru dağılımıyla ilgili ayrıntılı bilgiye BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu doğrultuda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılacak senaryolar ve sınıf seviyeleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ayten Tekışık Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 11:00´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde toplantımız  05 Kasım 2023 Pazar günü saat 11:00´ a ertelenecektir.

Toplantı gündem maddelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda KIZILAY ile kan bağışı etkinliğimize herkesi bekliyoruz. 29 Ekim 2023 tarihinde okulumuz bahçesine KIZILAY aracı gelecek ve başkalarına hayat olmak isteyenler kan bağışında bulunabilecektir. Ayrıca öğrencilerimize dağıttığımız form ile herhangi bir akrabası kan bağışında bulunursa o öğrencimizin bu duyarlı davranışından ve sosyal sorumluluk sahibi olmasından dolayı bir dersinden proje notu olarak değerlendirilecektir.

HAYDİ; SENİN 15 DAKİKAN BAŞKASININ BİR ÖMRÜ OLSUN!

Ayten Tekışık Ortaokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 11:00´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde toplantımız  05 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 11:00´ a ertelenecektir.

Toplantı gündem maddelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı DYK ders programımız aşağıdaki gibidir.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılı "Öğrenci Taşıma Servis İhalesi" 07/10/2022 Cuma günü saat 10:00'da okulumuzda yapılacaktır.

Okulumuzda taşıma yapmak isteyen servis araçlacı sahiplerinin aşağıdaki şartnamede belirtilen hususları göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı projelerini sergileyeceğimiz Bilim Fuarına hepiniz davetlisiniz. Fuarımız 25-26 Mayıs tarihlerinde okulumuzda gerçekleşecek. Fuarda öğrencilerimizin yaptığı bilimsel çalışmalar, icatlar, tasarımlar ve yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sergilenecektir.

Nis

Okulumuzdaki öğretmenlerimizle kıymetli öğrencilerimiz hakkında görüşmek için aşağıdaki tabloda belirtilen gün ve saatlerde gelebilirsiniz. Bu saatlerde görüşme yapmaya özen gösterirsek daha verimli fikir alış verişi olacağına inanıyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde ana sınıfı oluşturulmuş ve kayıtlar alınmaya başlanmıştır.

Siz değerli velilerimizi ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Telefonla ulaşabileceğiniz gibi okulumuza gelerek de görüşme yapabilirsiniz.

Ayten Tekışık Ortaokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 16:00´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde toplantımız  03 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 16:00´ a ertelenecektir.

Ara

Derslere giriş-çıkış saatlerimize aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz.