Ayten Tekışık Ortaokulu

Barış Manço Caddesi No40 Balgat/ANKARA
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu kabul eden, eğitim ve gelecek adına gerekenleri yaparken kendinden emin olan, kişilere öğrenme için her fırsatı veren, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirebileceği bir okul olmak.
Misyon
Eğitim kadromuzla sürekli değişen ve gelişen beklentilere ayak uyduran, birbirini anlayan, birbirine destek olan, saygı duyan, değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasında dengeyi koruyan, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen, milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
09.00 - 15:10
Doğal gaz
Minibüs, Belediye otobüsü
Servis Bilgisi
Okulumuza taşıma yapan servisler mevcuttur. Ayrıntılı bilgiye okulumuza gelerek ulaşabilirsiniz.
OĞUZLAR MAHALLESİ BARIŞ MANÇO CADDESİ NO:40 BALGAT/ANKARA
5 km.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 projemiz kabul almıştır. Bilişimle Üretim Uygulaması pilot okulu olarak çalışmaktayız. Ayrıca okulumuzda her sene e-twinning projeleri yapılmaktadır.