Erdal ERDEN - Okul Müdürü

Erdal Erden 1964`de Niğde Orhanlı Kasabası’nda doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Orhanlı İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Niğde Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1982 yılında girdiği Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji ve Tasarım bölümünü 1988 yılında bitirdi. 1989 yılı Şubat ayında Osman Hamdi Bey İlköğretim okulunda Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak göreve başladı.1990 yılında aynı okulda müdür yardımcısı, 1993 yılında müdür başyardımcısı, 1994 yılında müdür vekili olarak görevine devam etti. Başka okullarda da (Paşalı Necati İlköğretim Okulu, Orhan Gazi İlköğretim Okulu vb.) kurucu müdürlük görevlerini yerine getirdi. 2005 yılında Halide Ömer Uncuoğlu İlköğretim okulunda okul müdürlüğüne atandı. Rotasyonla 8 yılın ardından Osman Hamdi Bey Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Burada da 8 yıllık görevini tamamladıktan sonra Ayten Tekışık Ortaokulunda okul müdürü olarak görevine başladı. Bu süreçte Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi ve Eğitim yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Görev yaptığı süre boyunca çeşitli ulusal ve uluslararası Erasmus, eTwinning, Avrupa`da Okul Sağlığı vb. projelerde görev yaptı.

erdalerden51@hotmail.com