Etiket Sonuçları: Ziyaret

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Çankaya Mesleki Eğitim Okuluna ziyarete gittiler. Ziyarette Çankaya Mesleki Eğitim okulunun tanıtımı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 5/C ve 5/E sınıfı öğrencileri ile Jandarma Müzesini ziyarete gittik. Öğrencilerimizle ilgilenen müze personeline çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin en anlamlı bayramlarından Cumhuriyet Bayramımızın bu yıl 100. yılını kutlayacağız. Ülkemizde ve okullarımızda bu vesile ve coşku ile bir dizi etkinlikler yapılmaktadır. Biz de 16 Ekim 2023 günü öğrencilerimizle beraber Atamızın huzuruna çıktık.

Okul tanıtım programımızda bu defa Cumhuriyet Fen Lisesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimize ilgisini esirgemeyen okul idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle beraber Özel Türsab Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyarete gittik. Önümüzdeki yıl lise ile eğitim hayatına devam edecek olan 8. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte liselerin tanıtımı kapsamında bu sefer de Özel Türsab Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik.

Ziyaretimiz boyunca oldukça misafirperver ve güleryüzlü yaklaşım sergileyen okul idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ziyaretimizde bizleri bir de kahvaltı programı yaparak ağırladıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Lise ziyaretlerimiz devam edecek...

Okul idaremiz ve rehberlik servisimiz, 8. sınıf öğrencilerimiz için önümüzdeki yıl devam edecekleri lise seviyesindeki okullara tanıtım amaçlı geziler düzenmeye devam ediyor.  Bu sefer ki gezimiz Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'ne idi. Okul idaresine, öğretmenlerine ve okul tenıtım ekibindeki sevgili öğrencilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz için eğlenceli ve verimli bir gezi oldu.

Lise tanıtım ziyaretlerimiz de 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım ve Teknolojisi bölümünü ziyaret ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimize gelecekte okuyabilecekleri muhtemel liseleri tanıtmaya devam ediyoruz. Bu hafta da 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümündeydik. Bölüm öğretmenlerimiz ve öğrencileri bizlere kurabiye yapımının önemli noktalarını, mutfak kullanım kurallarını anlattı. Daha sonra öğrencilerimizle beraber kurabiye yapma uygulaması yaptık. Kurabiyeler hazır olunca da afiyetle yedik.

Tekrardan okul idaresine, alan öğretmenlerine ve öğrencilerine misavirperverlikleri ve ikramları için teşekkür ediyoruz.