Etiket Sonuçları: Seminer

Nis

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu okulumuz öğrencilerine "Güvenli İnternet Kullanımı" ile ilgili bir eğitim verdi. Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği seminerde kafalarındaki soruları da sorma fırsatı buldular. Eğitim aynı anda bütün sınıflarımızda da canlı olarak yayınlandı.

BTK görevlilerine ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

Sağlık Bakanlığı ve Çankaya Sağlıklı Hayat Merkezi işbirliği içerisinde okulumuzda öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı ve Omurga Sağlığı" konulu bir seminer verildi. Seminerde öğrencilerimizin teknolojiye ayırmaları gereken zaman, verilmesi gereken molalar, ekran başında nasıl oturmamız gerektiği anlatıldı. Omurga sağlığımızı korumak için nasıl egzersizler yapmamız gerektiği de gösterildi. Umuyoruz ki hiç bir öğrencimiz herhangi bir şekilde sağlık sorunu yaşamaz ve teknolojiyi nasıl sağlıklı ve faydalı bir şekilde kullanacağını tekrar gözden geçirir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık seminerlerimiz devam ediyor. Okulmuz rehberlik servisi öğretmenlerimize, eğitim ortamlarında dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri, kaynaştırma eğitimi ve BEP hazırlama süreci ile ilgili seminer verdi.

Nis

Okul temelli hizmetiçi eğitim kapsamında  okulumuz öğretmenlerine akran zorbalığını önleme kursu verildi.

Okulumuz öğrencilerinin yapmakta  draMath eTwinning projesi kapsamında öğretmenimiz Şule Çelik proje kapsamında Ondokuz  Mayıs üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr.Esen Ersoy tarafından düzenlenen matematik dersinde dramanın uygulanışı ile ilgili eğitime katıldılar. Pek çok yararlı bilgi edinen öğretmenimiz proje boyunca bu edindiği bilgiler ışığında çeşitli çalışmalar gerçekleştirecekler.

Eğitime BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ock

29 Aralık Perşembe günü Çankaya Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından veli ve öğretmenlere yönelik "Öğrencilerde Problem Davranış ve Başetme Yöntemleri" konulu seminer verilmiştir. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim çalışmaları kapsamında okul psikolojik danışmanımız E. Sibel SANGU tarafından öğretmenlerimize yönelik "Öfke Yönetimi" ve "Çocuklarda İhmal ve İstismar" konulu seminerler verilmiştir. Seminerler öğretmenlerimiz için oldukça verimli geçmiştir. Emeği geçen, katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eğitimci ve yazar sayın Süleyman BELEDİOĞLU (Bonus Hoca) ile öğrenci ve velilerimize yönelik verimli ders çalışma yöntemleri konulu bir seminer düzenlenecektir.

Seminerde verimli ders çalışma yöntemleri, LGS'yi kim kazanır?, aileler ve öğrenciler LGS başarısı için ne yapmalı? konuları üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Seminere bütün sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz katılabilir. İlginize şimdiden teşekkürler.

Seminer 25.10.2021 Pazartesi günü saat 13:00'da Balgat Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Büyük salonda yapılacaktır.