Etiket Sonuçları: Gezi

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Çankaya Mesleki Eğitim Okuluna ziyarete gittiler. Ziyarette Çankaya Mesleki Eğitim okulunun tanıtımı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 5/C ve 5/E sınıfı öğrencileri ile Jandarma Müzesini ziyarete gittik. Öğrencilerimizle ilgilenen müze personeline çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

ASO Mesleki ve Teknik Anadalu Lisesine okulumuz rehberlik servisi tarafından meslek tanıtımı kapsamında okul tanıtımı gezisi yapılmuştır

Okulumuz Fen Bilimleri zümre öğretmenlerinin organize ettiği Biyosfer Müzesi gezimizi bu hafta gerçekleştiriyoruz.

Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim elemanlarının çabalarıyla kurulan müzede Anadolu'nun bereketli topraklarının biyoçeşitliliğine ait koleksiyonu yer almaktadır. Öğrencilerimizin de oldukça ilgisini çekmiş bulunmaktadır.

Geziyi düzenleyen Fen Bilimleri zümre öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 6-D sınıfı öğrencileri ilimizde bulunan "Somut Olmayan Kültürel Miraslar Müzesi"ne ziyarette bulundular. Gezimiz öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti. Müze çalışanlarına ve gezide öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimiz Zeliha KILIÇ ve Esra Bahar ÖZDEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Okul tanıtım programımızda bu defa Cumhuriyet Fen Lisesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimize ilgisini esirgemeyen okul idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Okul idaremiz ve rehberlik servisimiz, 8. sınıf öğrencilerimiz için önümüzdeki yıl devam edecekleri lise seviyesindeki okullara tanıtım amaçlı geziler düzenmeye devam ediyor.  Bu sefer ki gezimiz Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'ne idi. Okul idaresine, öğretmenlerine ve okul tenıtım ekibindeki sevgili öğrencilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz için eğlenceli ve verimli bir gezi oldu.